Universum Kids Academy

Qendrim Ditor

Parafillor

Shkolla Verore

Shkolla Dimërore

Universum Kids Academy

Institucion i kujdesit ditor për fëmijë 2-6 vjeç.

“UNIVERSUM KIDS ACADEMY” është institucion i perkujdesjes ditore të fëmijëve nga mosha 2 deri në 6 vjeç. Është njësi e Shkollës Fillore dhe të Mesme “UNIVERSUM”, e themeluar në vitin 2003 në Ferizaj.

Filozofia dhe metodologjia jonë e punës bazohet në programin e “Maria Montessorit”, kjo metodë ka hedhur rrënjë në mbarë botën, me më shumë se 20 mijë shkolla që nga India në Shtetet e Bashkuara, nga Japonia në Britaninë e Madhe.

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed