News

Shkolla Verore Anglia në Holand

Sibora Rexhepi, nxënëse e klasës së V e shkollës sonë, është përfituese e bursës së plotë (100 %) e shkollës verore “Anglia Summer School”,e cila do të mbahet në muajin gusht, në Amsterdam te Holandës.
Kjo bursë i ndahet Siborës per rezultate te shkëlqyeshme në mesimnxënie dhe sjellje.
Përmes kësaj videoje, ajo e shfaq entuziazmin për eksperiencën që po e pret

 

Anglia Summer School

Sibora Rexhepi, nxënëse e klasës së V e shkollës sonë, është përfituese e bursës së plotë (100 %) e shkollës verore “Anglia Summer School”,e cila do të mbahet në muajin gusht, në Amsterdam te Holandës. Kjo bursë i ndahet Siborës per rezultate te shkëlqyeshme në mesimnxënie dhe sjellje.Përmes kësaj videoje, ajo e shfaq entuziazmin për eksperiencën që po e pret.

Posted by Shkolla Fillore dhe e Mesme UNIVERSUM on Tuesday, May 29, 2018

Leave a comment

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed