Shkolla e aktrimit

Shkolla e parë e aktrimit për fëmijë

O Sa Mire Kids Academy

Shkolla e parë të aktrimit për fëmijë "O sa mirë Kids" dhe "Universum Kids Academy" nën udhëheqjen dhe ligjërimin e aktorëve të "O sa mirë". Për fëmijë të moshës 8-15 vjec.

Ligjërata atraktive me profesionistë - aktorët e serialit "O Sa Mire"

Behu pjesë e serialit "O Sa Mire kids"

Fillo karrieren në aktrim

Regjistrohu tani

Follow us

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed