News

Ceremonia e ndarjes së bursave për pjesëmarrësit e garës së diturisë “UNIVERSIADA 2018”

Në ambientet e shkollës sonë u organizua ceremonia e ndarjes së bursave për pjesëmarrësit e garës së diturisë “UNIVERSIADA 2018”. Përfitues ishin mbi 50 nxënës, të cilët morrën bursa shkollimi nga 50% deri 100%, varësisht nga rezultatet që kishin arritur. Me këtë rast u ndan mirënjohje edhe për bashkëpunëtorët e këtij organizimi, Drejtorinë Komunale të […]

Shkolla Verore Anglia në Holand

Sibora Rexhepi, nxënëse e klasës së V e shkollës sonë, është përfituese e bursës së plotë (100 %) e shkollës verore “Anglia Summer School”,e cila do të mbahet në muajin gusht, në Amsterdam te Holandës. Kjo bursë i ndahet Siborës per rezultate te shkëlqyeshme në mesimnxënie dhe sjellje. Përmes kësaj videoje, ajo e shfaq entuziazmin […]

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed