Events

Hapja zyrtare e vitit akademik 2020/21

Hapja zyrtare e vitit akademik 2020/21

Eventi është i hapur për të gjithë nxënësit dhe prindërit e Shkollës Universum.

Gjatë eventit do të shpaloset planprogrami dhe aktivitetet e parapara të realizohen me nxënësit gjatë vitit akademik 2020/21.

Lindita Jusufi, Drejtoreshe e Shkollës Universum

 

Tags

Join event

2020-9-1 2020-9-1 Pacific/Midway Hapja zyrtare e vitit akademik 2020/21 Hapja zyrtare e vitit akademik bëhet me 1 Shtator 2020 në objektin e Shkollës Universum në Ferizaj Rr. Haki Stermilli, Nr. 1 Ferizaj Kosove
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed