Kampusi

[u_heading ID=”heading_43″ url=”” css_animation=”top-to-bottom” animation_delay=””]KAMPUSI[/u_heading]

SALLA KONFERENCIALE

PISHINA E MBYLLUR ME SALLËN E FITNESIT

MBI 20 KLASË PËR MËSIM

KABINETI I INFORMATIKËS

FUSHA E SPORTIT DHE PARKINGU

GALERA E ARTEVE

PUNËTORIA SHKOLLORE

BIBLIOTEKA

BUFE DHE RESTAURANT

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed