Alumni

Ne jemi në kontakt me studentët tanë të diplomuar!

Mirë se erdhet prapë në shkollën tuaj! Komuniteti ynë alumni bashkon ish-nxënësit e shkollës, prindërit dhe stafin. Nëse nuk jeni regjistruar akoma si anëtar – Alumni i Shkollës Universum, na kontaktoni dhe regjistrohuni, qëndro në kontakt me komunitetin tonë që çdo ditë po vazhdon të rritet. Ne mezi presim të ju takojmë përsëri!

Sinqerisht, Stafi i Shkollës Universum
83041230_1793329304134082_2567380704786644992_o

Shërbimet për nxënësit tanë të diplomuar

Ne synojmë të forcojmë marrëdhëniet midis nxënësve alumni të shkollës, nxënësve aktual për të maksimizuar potencialin në jetën e tyre personale dhe profesionale. Stafi përgjegjës nga zyra e karrieres i udhëzon dhe këshillon të diplomuarit në zhvillim të karrierës dhe zgjedhjen e duhur të universitetit.

Përmes feedbackut të te diplomuarve, në inkorporojmë ide të reja lidhur me zhvillimin institucional dhe akademik në mënyrë që tu përgjigjemi kërkesave të shoqërisë dhe tregut të punës.

Dëshironi të zbuloni më shumë?

Ne përqendrohemi në të ardhmen! Ne përgatisim nxënësit të jenë të pavarur në një botë gjithnjë në ndryshim.
67352880_1610644882402526_516836105039904768_n
Shkolla Verore
66879387_1601886303278384_1428183742404362240_o
Klasat e Artit dhe Muzikës
67842329_1610644585735889_3157530965266399232_o
Klasat e Gatimit
88160842_1826943397439339_7960386721068089344_o
Programim, Animacion dhe Robotikë
41736225_1373972886069728_2377687194916618240_n
Klasa e Notit
66434926_1597343507065997_1213177902904901632_o
Klasa për Yoga

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed