Shkolla Verore

Shkolla Verore Universum

Rezervo vendin tënd në shkollë më atraktive verore

Data me rëndësi

Sesion 1: 9:00-16:00 (15-20 Qershor 2020)
Session 2: 9:00-16:00 (20-25 Korrik 2020)
Session 3: 9:00-16:00 (17-22 Gusht 2020)

67352880_1610644882402526_516836105039904768_n

Çka përfshin shkolla verore?

 • Ndarje në grupe të vogla me profesorë ndërkombëtar
 • Lojëra dhe aktivitete të ndryshme për cdo ditë
 • 3 orë të rregullta mësimi në Gjuhë Angleze
 • 3 orë të pasditës angazhim në aktivitete duke përfshirë: pishinën, baletin, muzikën, artin figurativ, vallëzimin, cooking class dhe shumë lojëra të tjera argëtuese
 • Klasa speciale me profesionistë të çertifikuar për – yoga, sport & gatim
 • Argetim në natyrë (water balloon toss, relay races dhe shumë argëtim)
 • Program për prindër (nga fëmijët)
 • Certifikatë për çdo pjesëmarrës nga Shkolla Universum.

A keni kërkesa të veqanta për shkollë verore?


 1. Përveq Gjuhës Angleze të përfshihet edhe Gjuha Gjermane?
 2. Të përcaktojmë nivelin e njohurive të Gjuhës Angleze apo Gjermane të fëmijës tuaj?
 3. Dëshironi që ta përfshini fëmijën në Shkollë Verore dy-javore apo edhe më gjatë?
 4. Apo keni ide mbi tema dhe aktivitetet të reja tërheqëse për fëmijët. Na kontaktoni!

Cmimet

Fëmijët do të argëtohen pa fund këtë verë, ndërsa mësojnë gjuhën angleze. Gjuha dhe kultura ndërkombëtare do të mësohen përmes projekteve praktike, tregimeve, këngëve, lojërave dhe argëtimit në natyrë me stafin tonë të përkushtuar!

Fëmijët do të arrijnë që përmes shkollës verore të flasin gjuhën angleze rrjedhshëm!

Keni pyetje shtese, na kontaktoni shkolla@universum-ks.org

 • Mësim i Gjuhës Angleze
 • Ushqimi në shkollë (Mëngjesi dhe Dreka)
 • Klasa të veqanta për not dhe sporte të tjera
 • Kamp në natyrë
 • Transporti
 • Mësim i Gjuhës Gjermane
 • Aktivitete të tjera shtesë sipas planprogramit
Kampi - 1 Javor
 • Euro
  për 1 javë
 • $12
  per month
 • Mësim i Gjuhës Angleze
 • Ushqimi në shkollë (Mëngjesi dhe Dreka)
 • Klasa të veqanta për not dhe sporte të tjera
 • Kamp në natyrë
 • Transporti
 • Mësim i Gjuhës Gjermane
  Pagesë shtesë
 • Aktivitete të tjera shtesë sipas planprogramit
Kampi - 3 Javor
 • Euro
  për 3 javë
 • $37
  per month
 • Languages: Chinese, Spanish, Japanese
 • Cafeteria: Breakfast, Lunch, Supper
 • Sport games and activities
 • Camping on Mountains
 • School Bus
 • Cafeteria: Breakfast, Lunch, Supper
  Pagesë shtesë
 • Sport games
[textbox][/textbox]

Bëhuni edhe ju të jeni pjesë e një eksperience të paharruar këtë verë!

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed