Klasa e notit

Pishina e brendshme

Shkolla Universum posedon pishinën e brendshme e cila është në dispozicion për nxënësit e shkollës. Për ti shmangur rreziqet e mundshme, shkolla organizon klasa të veqanta të notit për nxënësit.

Ekipi ynë sigurohet që të gjithë fëmijët të mësojnë dhe të kuptojnë bazat e notit dhe sigurisë në ujë. 

 

Shkolla Universum posedon pishinen e brendshme, e cila është në dispozicion për nxënësit e shkollës.

Trajnerët në klasat e notit në Universum kujdesen që fëmijët ti ndjekin udhëzimet për sigurinë dhe menaxhimin e situatave të ndryshme në ujë. 

Nxënësja jonë Adea Alidemi po vazhdon të na bëjë krenarë me sukseset e saja në garat e notit. Ajo ka fituar dhjetra medalje dhe pikë olimpike në gara të notit. 

Këshilla për sigurinë në ujë

Trajnerët në Universum kujdesen që fëmijët ti ndjekin udhëzimet për sigurinë dhe menaxhimin e situatave të ndryshme në ujë. Temat që diskutohen qysh në fillim të klasave të notit janë:

Koncepti dhe rëndësia e sigurisë në ujë
Si ti shmangin rreziqet e mundshme brenda dhe afër ujit
Si ti trajtojnë situatat e krizës në ujë
Teknikat e sigurisë në ujë

Kampionët tanë

Nxënësja jonë Adea Alidemi po vazhdon të na bëjë krenarë me sukseset e saja në garat e notit. Ajo ka fituar dhjetra medalje dhe pikë olimpike në gara të notit. 

3 Medalje në Kampionatin e Kosovës

Në Kampionatin e Kosovës, Adea arriti ti fitoj 3 medalje.

2 Medalje në Kampionatin e Durrësit

Në Kampionatin e Durrësit, Adea arriti ti fitoj 2 medalje dhe pikë olimpike.

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed