Klasa e muzikës

Muzika në Universum ♪

Në Shkollën Universum arti dhe muzika janë pjese e pandashme e aktiviteteve ditore tek fëmijët duke ndihmuar kështu në zhvillimin emocional dhe profesional të nxënësve.

Arti dhe muzika në shkollë sjellin përfitime të jashtëzakonshme tek fëmijët. Nxisin zhvillimin në të gjitha fushat mendore, emocionale dhe edukative, mbi të gjitha iu ndihmojnë fëmijëve të përmirësojnë performancën e tyre në shkollë.

Si ndikon muzika tek fëmijët?

Kurrikula jonë e bazuar në hulumtime mbi kujdesin dhe zhvillimin e fëmijëve e  përfshin muzikën në aktivitetet tona ditore me fëmijët qysh në fazat e hershme, duke përfshirë programin Para Fillor, Shkollën Fillore, Shkollën e Mesme të Ulët e deri tek ajo e larta.

Muzika nxit anët më pozitive të nxënësve dhe mësimdhënësve tanë.

Si po ndikon muzika në zhvillimin e nxënësve tanë?


  • Po nxit zhvillimin në të gjitha fushat mendore, emocionale dhe edukative të nxënësve
  • Po iu ndihmon të përmirësojnë performancën e tyre në shkollë
  • Po ndihmon të zhvillojnë konceptin e muzikës, dhe po iu hap dyer në pjesëmarrjen e tyre në botën e muzikës
  • E mbi të gjitha muzika sjell kënaqësi dhe emocione pozitive tek nxënësit tanë.

Në Shkollën Universum arti dhe muzika janë pjese e pandashme e aktiviteteve ditore tek fëmijët duke ndihmuar kështu në zhvillimin emocional dhe profesional të nxënësve.

Shkolla organizon edhe klasa të veqanta me mësime piano, violine dhe instrumente tjera muzikore.

Takimet e nxënësve me figura të njohura dhe aktivitetet e vazhdueshme po nxisin zhvillimin e tyre në të gjitha fushat mendore, emocionale dhe edukative, mbi të gjitha po iu ndihmojnë atyre të përmirësojnë performancën në shkollë.

Në shkollën tonë kemi mjaftë nxënës të talentuar në muzikë! E ne i gëzohemi çdo ditë sukseseve të tyre.

Takim online me këngëtaren Adelina Thaqi

Nxënësit tanë u takuan online me këngëtaren e mirënjohur Adelina Thaqi në kuadër të aktiviteteve në klasën e muzikës .

🎈Takimet e nxënësve me figura të njohura dhe aktivitetet e vazhdueshme po nxisin zhvillimin e tyre në të gjitha fushat mendore, emocionale dhe edukative, mbi të gjitha po iu ndihmojnë atyre të përmirësojnë performancën në shkollë.

VIDEO

Talentët tanë!

Në shkollën tonë kemi mjaftë nxënës të talentuar në muzikë! E ne i gëzohemi çdo ditë sukseseve të tyre 🙂
[textbox][/textbox]

Erti Dervishi

Nxënësi i Shkollës Universum Erti Dervishi në këtë kohe pandemie i ka kushtuar këngë mantel bardhëve si shenjë falenderimi për punën e tyre.

Alba Eshrefi

Nxënësja jonë Alba Eshrefi mori pjesë në koncertin “Fëmijët e gëzuar” me këngën që ia kushtoi babit të saj.

Media

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed