Informohu dhe regjistrohu

Procesi i regjistrimit

Shkolla Universum ka hap konkurs për regjistrimin e nxënësve për vitin akademik 2020/21 për të gjitha nivelet e shkollimit.
Informohu
Në email do të pranoni informata rreth niveleve të shkollimit, aktiviteteve dhe procesit të regjistrimit.
Apliko për info
1
Regjistrohu
Për tu regjistruar në Shkollën Universum ju duhet të plotësoni aplikacionin në vijim. Më pas stafi përgjegjës do të ju kontaktoj për detaje.
Plotëso aplikacionin
2

Pse Universum?

Rreth nesh

Shkolla Universum është shkolla e parë private në Kosovë, aktive që nga viti 2000 në Qytetin e Ferizajit. Shkolla ofron një kurrikul stimuluese dhe një mjedis mbështetës. Nxënësit tanë inkurajohen të mësojnë në mënyrë të pavarur dhe me ritmin e tyre. Përveq kësaj teknologjia zë vend të veçantë në planprogramin e shkollës, të gjithë nxënësit mësojnë për programim dhe robotikë, kjo fal kampusit modern dhe integrimit të teknologjisë në mësimdhënie.

  • Shkolla e parë private në Kosovë
  • Kurrikulë stimuluese dhe një mjedis mbështetës
  • Bursa dhe lehtësira për nxënës të shkëlqyeshëm
  • Nxënës të pavarur që mësojnë me ritmin e tyre

Na kontaktoni

images
Rruga "Haki Stermilli", Nr 1 Ferizaj 70000
Shkolla Universum

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed