About our School

rsz_linda_universum

Mirë se erdhët në shkollën tonë!

Arti dhe muzika në shkollë sjellin përfitime të jashtëzakonshme tek fëmijët. Nxisin zhvillimin në të gjitha fushat mendore, emocionale dhe edukative, mbi të gjitha iu ndihmojnë fëmijëve të përmirësojnë performancën e tyre në shkollë.

Në shkollen “Universum” arti dhe muzika janë pjese e pandashme e aktiviteteve ditore tek fëmijët duke ndihmuar kështu në zhvillimin emocional dhe profesional të nxënësve

Lindita Jusufi, Drejtoreshë e shkollës

Rezultati ynë

Nxënës të pavarur dhe të sigurt, kureshtar dhe entuziast, të përgjegjshëm dhe të suksesshëm!

Shkolla Universum është shkolla e parë private në Kosovë, aktive që nga viti 2000 në Qytetin e Ferizajit. Shkolla ofron një kurrikul stimuluese dhe një mjedis mbështetës. Nxënësit tanë inkurajohen të mësojnë në mënyrë të pavarur dhe me ritmin e tyre. Përveq kësaj teknologjia zë vend të veçantë në planprogramin e shkollës, të gjithë nxënësit mësojnë për programim dhe robotikë, kjo fal kampusit modern dhe integrimit të teknologjisë në mësimdhënie.

  • Shkolla e parë private në Kosovë
  • Kurrikulë stimuluese dhe një mjedis mbështetës
  • Bursa dhe lehtësira për nxënës të shkëlqyeshëm
  • Nxënës të pavarur që mësojnë me ritmin e tyre

FAQ

Private yet affordable elementary school offering a stimulating curriculum and a supportive environment.

Private yet affordable elementary school offering a stimulating curriculum and a supportive environment.

Private yet affordable elementary school offering a stimulating curriculum and a supportive environment.

Certifikimet

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed