49690793_1457977624335920_7156546324190461952_o

Apliko këtu

Ne jemi të gatshëm t’ju ndihmojë të eksploroni aktivitetet dhe mundësitë Shkolla Universum ofron për fëmijët tuaj. Na kontaktoni!

Mirë se vini në shkollën tonë!

Shkolla Universum është shkolla e parë private në Kosovë, aktive që nga viti 2000 në Qytetin e Ferizajit. Shkolla ofron një kurrikul stimuluese dhe një mjedis mbështetës. Nxënësit tanë inkurajohen të mësojnë në mënyrë të pavarur dhe me ritmin e tyre. Përveq kësaj teknologjia zë vend të veçantë në planprogramin e shkollës, të gjithë nxënësit mësojnë për programim dhe robotikë, fal kampusit modern dhe integrimit të teknologjisë në mësimdhënie.

kampusi

Nivelet e shkollimit

Para Fillor
Niveli para fillor përfshinë edukimin e hershëm, përkujdesjen ditore dhe edukimin parashkollor.
Regjistrohu
2
Shkolla Fillore
Shkolla Fillore përfshinë edukimin bazik fillor nga klasa I-rë deri VI-të .
Regjistrohu
2
Shkolla e Mesme e Ulët
Shkolla e Mesme e Ulët përfshinë edukimin nga klasa e VII-të deri në klasën e IX-të.
Regjistrohu
3
Shkolla e Mesme e Lartë
Shkolla Mesme përfshinë edukimin nga klasa e X deri në klasën e XII.
Regjistrohu
3
16
March
  • 8:00 am to 9:00 pm
  • Seattle, IL85976, US
A social event of Pasta & Prosecco

The school PTFA would like to invite you to enjoy an evening of Pasta and Prosecco in November.

15
April
  • 4:30 pm
  • Napoli, Pizarro 41/22
Henry Cluster Council

Discussion and community dialogue with school staff, parents and community members.

1
September
  • All day
  • Rr. Haki Stermilli, Nr. 1 Ferizaj Kosove
Hapja zyrtare e vitit akademik 2020/21

Hapja zyrtare e vitit akademik bëhet me 1 Shtator 2020 në objektin e Shkollës Universum në Ferizaj

1
September
  • All day
  • Shkolla Universum Rr. Haki Stermilli Nr.1 Ferizaj
Hapja zyrtare e vitit akademik 2020/21

Hapja zyrtare e vitit akademik 2020/21

September
8, First Day of School for Students
November
11, Holiday: Veterans Day
23–27, Thanksgiving Break
December
21, First Day of Winter Break
January
4, School Resumes
18, Holiday: Martin Luther King Jr. Day
February
12, Lincoln Day Holiday
15, Washington Day Holiday
March
15, Washington Day Holiday
April
4, School Resumes
May
27, Non-Instructional Day. Schools closed
30, Memorial Day Holiday
June
21, Last Day of School

Media

English idioms by theidioms.com

Demos

Color Skin

Header Style

Layout

Wide
Boxed